A la carté
Under rådande omständigheter krävs förbokning och förbeställning senast 1 dag innan för att äta från á la carte menyn.
Förrätt
Lättrökt råbiff 125kr
Av älginnanlår från Lapplands Vilt, serveras med
syrad grädde, 63 graders äggula, mandelpotatischips,
kryddkrasse samt purjolöksaska.
Rek vin: Artesis Côtes du Rhône rouge
Surdegspanerade renläggskroketter 110kr
Serveras med rökt majonäs, rivet rökt sidfläsk samt
vattenkrasse.
Rek vin: Prosecco DOC Treviso
Tartar på rimmad röding 115kr
Serveras med dillemulsion, syrad morot, friterad
surdeg, akvavitgelé samt färsk dill.
Rek vin: Laneway
Lättrökt kräm på gröna ärtor (veg) 95kr
Serveras med syrad grädde, 63 graders äggula,
mandelpotatischips, kryddkrasse samt purjolöksaska.
Rek vin: Artesis Côtes du Rhône rouge
Varmrätt
Smörstekt reninnanlår från Lapplandsvilt. 255kr
Serveras med puré på rostad rotselleri, friterad
grönkål, smörbakade smålökar samt rensky.
Rek vin:Bisano Ripasso
Grillad kalventrecote 235kr
Serveras med potatiskaka,
smörbakad svartkol samt rödvinssky.
Rek vin: Coto De Imaz Reserva
Halstrad rödingfilé 235kr
Serveras med potatispuré, syrad morot, mandel-
potatischips samt smörsås.
Rek vin: Laneway
Krispig fläsksida 195kr
Nattbakad & friterad fläsksida som serveras med
potatispuré, honungskaramelliserad rödlök samt
syrad vitkål.
Rek öl: New Castle Brown Ale
Bakad portabellosvamp (veg) 185kr
Serveras med puré på rostad rotselleri, friterad
grönkål, smörbakade smålökar samt svampsky.
Rek vin: Les Calcaires
Dessert
Hallon & Karamell 95kr
Hotellets creme brule med hallonsorbet.
Vanilj & Hjortron 95kr
Varma hjorton med gammeldags vaniljglass
samt rostad vit choklad.
Choklad & Havtorn 105kr
Mjölkchokladpastej som serveras med
havtornskräm, rostad vit choklad samt inlagda
havtornsbär.