A la carté

 

 

Förrätt

Lättrökt råbiff 125kr

Av älginnanlår från Lapplands Vilt, serveras med
syrad grädde, 63 graders äggula, mandelpotatischips,
kryddkrasse samt purjolöksaska.
Rek vin: Artesis Côtes du Rhône rouge

Surdegspanerade renläggskroketter 110kr

Serveras med rökt majonäs, rivet rökt sidfläsk samt
vattenkrasse.
Rek vin: Prosecco DOC Treviso

Tartar på rimmad röding 115kr

Serveras med dillemulsion, syrad morot, friterad
surdeg, akvavitgelé samt färsk dill.
Rek vin: Laneway

Lättrökt grön sparris (veg) 95kr

Serveras med syrad grädde, 63 graders äggula,
mandelpotatischips, kryddkrasse samt purjolöksaska.
Rek vin: Artesis Côtes du Rhône rouge

Varmrätt

Smörstekt reninnanlår från Lapplandsvilt. 255kr

Serveras med puré på rostad rotselleri, friterad
grönkål, smörbakade smålökar samt rensky.
Rek vin:Bisano Ripasso

Grillad kalvfilé 235kr

Serveras med hemmagjorda pommes frites,
tomatsallad samt rödvinssky.
Rek vin: Coto De Imaz Reserva

Halstrad rödingfilé 235kr

Serveras med potatispuré, syrad morot, mandel-
potatischips samt smörsås smaksatt med gräslök.
Rek vin: Laneway

Krispig fläsksida 195kr

Nattbakad & friterad fläsksida som serveras med
potatispuré, honungskaramelliserad rödlök samt
syrad vitkål.
Rek öl: New Castle Brown Ale

Bakad portabellosvamp (veg) 185kr

Serveras med puré på rostad rotselleri, friterad
grönkål, smörbakade smålökar samt svampsky.
Rek vin: Les Calcaires

Dessert

Hallon & Karamell 95kr

Hotellets creme brule med hallonsorbet.

Vanilj & Hjortron 95kr

Varma hjorton med gammeldags vaniljglass
samt rostad vit choklad.

Choklad & Havtorn 105kr

Mjölkchokladpastej som serveras med
havtornskräm, rostad vit choklad samt inlagda
havtornsbär.