A la carté

 

 

 

Förrätt

Lättrökt råbiff 135kr

Älginnanlår, serveras med syrad grädde, 63 graders äggula, röbetscreme, friterad schalottenlök.
Rek vin: Michel Guignier Beaujolais

Carpaccio på reninnanlår 135 kr

Rostade pinjenötter, torkade lingon, Wästerbottensost, granolja.
Rek vin: Michel Guignier Beaujolais

Rimmad bakad röding 125kr

Kräm på gröna ärtor, polkabeta, friterad surdeg.
Rek vin: Weingut Diwald Fuchsentanz

Carpaccio på betor 105kr

Rostade pinjenötter, torkade lingon, Wästerbottenost, granolja.
Rek vin: Perlage Fattoria di Vaira

Varmrätt

Smörstekt reninnanlår  265kr

Serveras med puré på lättrostade morötter, picklad schalottenlök, rensky, grönkålschips.
Rek vin: S de Servans eller Weninger Blaufränkisch

Grillad entrecote 285kr

Serveras med krispig färskpotatis, rödvinssmör, bearnaisesås & tomatsallad.
Rek vin: Massimo Rivetti, Barbera

Halstrad rödingfilé 245kr

Serveras med broccolipuré, potatiskrutonger, picklade betor, brynt citronsmör & färsk dill.
Rek vin: Weingut Diwald Fuchsentanz

Krispig fläsksida 195kr

Nattbakad & friterad fläsksida som serveras med
potatispuré, honungskaramelliserad rödlök samt
syrad vitkål.
Rek öl: Northern Brewers Lager, Wilhelmina Gold.

Ugnsbakad kål 195kr

Serveras med rostade rotsaker, örtcreme, nästan bränd grädde, smaksatt med mögelost samt krasse.
Rek vin: Perlage, Montepulciano/Sangiovese

Dessert

Hjortroncheesecake 95kr

Serveras med rårörda hjortron & havresmul.

Vitchokladpannacotta 105kr

Serveras med inkokta rabarber, bränd vitchoklad, rabarbersorbet & färska jordgubbar.

Lingonkaka 125kr

Serveras med lingonmaränger, kolacrisp & granskottsirap.