A la carté

 

 

 

Förrätter

 

Ugnsgratinerat vitlöksbröd 55 kr
Serveras med hotellets örtaioli.

Soppa på skaldjur  90 kr
Handskalade räkor toppas med en varm skaldjurssoppa & hotellbakt bröd.
Rekommenderat vin Silver Linings VSW

Friterad Västerbottensraka 105 kr
Pankopanerad västerbottenost créme serveras med smetana, rom & rödlök.
Rekommenderad öl Northern Brewers Wilhelmina Gold

Varmrätter

Triologi på Svensk gris 195 kr
Olika styck detaljer på svensk gris, serveras med confiterad potatis, örtaioli samt en barbequesås.
Rekommenderat vin Pagus Bisano Ripasso

Vilhelmina röding 215 kr
Ugnsgratinerad röding med rotsaker & Västerbottenost, serveras med potatispuré & dillsås.
Rekommenderat vin Trapiche Estacíon 1883

Grillad flankstek 225 kr
Flankstek kryddad med lime, chili & paprika, serveras med pommes frites & portvinsås samt bearnaisesås.
Rekommenderat vin Côtes du Rhône

Panerad halloumiburgare 145 kr
Serveras på brioche bröd med avocadosalsa, picklad rödlök samt pommes frites.
Rekommenderat vin Coto de Imaz Reserva

 

 Desserter

 

Choklad & Mandel 95 kr
Mandelglass serveras med torkad chokladmousse, mörk choklad samt hjortrongranité. 

Crème Brûlée 95 kr
Crème Brûlée smaksatt med lakrits, serveras med hallonsorbet. 

Myrens Guld 85 kr
Gammeldags vaniljglass serveras med varma hjortron.