A la carté

 

 

Förrätt

Carpaccio på nöt 110kr

Serveras med bärkapris, ruccola,
pinjenötter, olivolja, syradlök och hyvlad
Västerbottenost
Rek vin: Côtes du Rhône

Västerbottenraka 115kr

Friterad Västerbottenraka serveras med
Creme- fraiche sikrom och rödlök
Rek vin: Les Calcaires Sauvignon Blanc

Tryfferad svampsoppa 85kr

Säsongens svampskörd toppad med tryffelolja
samt rostade krutonger
Rek vin: Prosecco DOC Treviso

Varmrätt

Stekt röding 230kr

Serveras med karameliserad kål pernodsås
samt dill och citronslungad potatis
Rek vin: Laneway

Stekt ankbröst med
sötpotatispuré 189kr

semitorkad tomat jordärtskockchips och
björnbärsås
Rek vin: Pagus Bisano Ripasso

Grillad entrecote +250 g 310kr

Serveras med portvinssås bearnaisesås
semitorkad tomat och pommes frites
Rek vin: Côtes du Rhône

Hotellets falafel 129kr

Serveras med örtaioli semitorkad tomat
jordärtskockchips och sötpotatispure
Rek vin: Rosé

Dessert

Hotellets creme brulee 85kr

 

Choklad dröm 95kr

Chokladkaka toppad med chockladcreme
och tempererad choklad samt lingongele

Myrens guld 85kr

Klassisk vaniljglass med varma hjortron